Zijn er in uw praktijk ouders die zorgen of vragen hebben over de spraak-/taalontwikkeling van hun kind? Dan kan verwijzing naar de logopedist geïndiceerd zijn. Of misschien wilt u eerst overleg met een professional op logopedisch gebied.

Op deze pagina leest u wat u in zo’n geval kunt doen. Bij Taalreis zijn we graag bereid onze kennis en expertise met collega-zorgverleners te delen. Samen maken we de hulp beter!

  • Verwijzen naar Taalreis
  • Intercollegiaal overleg

Samenwerking is de sleutel tot succes

Een sterke samenwerking met de zorgverleners rondom het kind draagt bij tot het succes van de logopediebehandeling. Wij leggen u graag uit wat Taalreis voor u kan betekenen. Klik hiernaast op het onderwerp waar u meer over wilt weten.

Verwijzen naar Taalreis

Als een ouder naar u toe komt met vragen die een van de logopedische deelgebieden betreffen, dan kunt u doorverwijzen naar Taalreis.

Een logopedist behandelt geen dyslexie, taalachterstanden of spraak-/taalproblemen die worden veroorzaakt door meertaligheid. Een verwijzing vanwege deze reden kunnen wij helaas niet aannemen.

 

Intercollegiaal overleg

De logopedisten van Taalreis hebben gespecialiseerde kennis en ervaring in huis. Kennis en ervaring die zij graag met collega-zorgverleners delen.

Hebt u behoefte aan intercollegiaal overleg, dan is Taalreis uw vraagbaak, adviseur en overlegpartner. Neem daarom gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch(078 – 790 00 50) of via onderstaand formulier.

Copyright Taalreis 2016 | sitemap