clock

21 september, 2018

Folder

Vacature

comment

0 reactie

Traineeship Senior Logopedist en Dyslexiespecialist (regio Rotterdam, Den Haag en/of Zwijndrecht)

Taalreis helpt je carrière vooruit.

 

Je bent logopedist. Je hebt passie voor je vak. En je hebt óók ambitie. Je wilt niet alleen kinderen vooruit helpen, maar ook je carrière. Lastig te realiseren? Niet bij Taalreis. Want wij bieden je naast een super veelzijdige baan ook een unieke doorgroeikans!

Taalreis is per direct op zoek naar

Trainees Senior Logopedist en Dyslexiesspecialist (regio Rotterdam, Den Haag en/of Zwijndrecht)

4-5 dagen per week

Aan het werk, mét een opleidingsbudget!

Als trainee ga je direct aan de slag als senior logopedist en dyslexiespecialist. Uiteraard onder begeleiding en supervisie van een hoofdbehandelaar. Maar dat is nog lang niet alles! Het bijzondere aan dit traineeship is dat je een opleidingsbudget tot je beschikking krijgt en een persoonlijke coach. Daarmee kun je jezelf verder ontwikkelen.. Denk aan het je verder ontwikkelen op hbo- of wo- niveau, bijvoorbeeld op het gebied van anderstaligheid en dyslexie. De mogelijkheden zijn legio, en daarmee ook jouw carrièreperspectieven!

Werken bij Taalreis is…

…uitdagend, leerzaam en heel erg leuk! Zowel jij als de kinderen die je behandelt kunnen naar hartenlust groeien en zich ontplooien. Daar zijn onze behandelingen op gericht en daar is onze werksfeer op gericht. Taalreis is een jonge innovatieve Logopediepraktijk die de nieuwste vormen van logopedie toepast met de nieuwste technologieën en biedt jou volop mogelijkheden om je als logopedist verder te ontwikkelen binnen onze praktijk. Je wordt omringd door betrokken collega’s en je kunt al je creativiteit inzetten bij het bedenken van leuke behandelingen en deelnemen aan de meest innovatieve projecten op logopedisch gebied. De energieke en betrokken benadering van onze logopedisten maakt communiceren weer leuk! Want kinderen leren het meest wanneer zij plezier hebben.

Ben jij zo’n energieke en betrokken logopedist? En spreekt deze vacature jou aan? Dan helpt Taalreis je vooruit!

Ons aanbod aan jou op een rij

 • Een senior functie binnen Taalreis en Leestalent. Beide labels maken onderdeel uit van Hét Kindzorgcentrum Educto, een jonge en ambitieuze organisatie die innovatie van zorg op een succesvolle manier combineert met ondernemerschap.
 • Je ontvangt een ruim budget om te besteden aan een opleiding naar keuze.
 • Ruime mogelijkheden om door te groeien binnen de andere labels van de Eductogroep.
 • Mogelijkheid tot deelname aan de Talentpool van Educto om je verder te ontwikkelen.
 • Vast salaris behorend bij de functiegroep (conform cao GGZ)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, vakantiegeld, vakantiedagen en bij- en nascholing.
 • IPad
 • Je behandelt kinderen in de regio Rotterdam, Den Haag en/of Zwijndrecht.
 • De behandelingen vinden plaats op de school van het kind of op een van de lokale vestigingen van Educto.

Jouw profiel

 • Je bent toe aan de volgende stap!
 • Je bent leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelen.
 • Je hebt een afgerond hbo-opleiding logopedie.
 • Je levert maatwerk om de uiteenlopende hulpvragen van kinderen en hun ouders optimaal te beantwoorden.
 • Je bent gemotiveerd om te werken volgens de meest recente methoden, standaarden en richtlijnen.
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: betrokken, leuk, open, koploper.

Pak je kans!

Stuur z.s.m. je CV met korte motivatie naar werken@detaalreis.nl  Vertel in je brief waarom jíj de persoon bent die we zoeken en geef aan welke locatie jouw voorkeur heeft. Passende reacties worden binnen één week beantwoord. Gesprekken vinden plaats in overleg.

 


Taalreis

 

Taalreis, onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto, is een vrijgevestigde logopediepraktijk met een open sfeer. Wij behandelen in de praktijk eentalige en meertalige kinderen van alle leeftijden. Ook verzorgen we regelmatig zorgarrangementen op basisscholen, zowel individueel als in groepjes.

Samen met het kind en zijn/haar omgeving, gaan we op zoek naar individuele oplossingen voor de hulpvraag.

De laatste jaren is ons vakgebied steeds meer in beweging. Daarin lopen wij bewust voorop. Vanuit het belang van onze cliënten ontwikkelen wij nieuwe methoden, technieken en technologieën. Daarmee verbreden wij de mogelijkheden binnen de logopedie en ontwikkelen we dé standaard voor dynamische logopedie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright Taalreis 2016 | sitemap